Artiklar

Sofia Sävström avslutade sin utbildning till Zonterapeut i lördags, den 18e november. Hon har redan många zonterapikunder och en godispåse full av verkningsfulla metoder!

Först måste rörligheten vara där, har du inte mobilitet kan du inte skapa stabilitet. Man måste tänka helt från grunden för att få bra resultat.

Antioxidanter och radikaler – Ät färgstarkt!   Radikaler är helt nödvändiga för den mänskliga överlevnaden, till exempel som skydd vid olika obalanser.   Antioxidant-toppen blåbär, tranbär, björnbär, hallon, jordgubbar, äpplen, körsbär, plommon, avokado päron, vinbär, olika nötter, granatäpple, spenat, grönt te, oregano, timjan, salvia, rosmarin       Fruktfrossa i avokado med yoghurtklick. 2 portioner […]

Magnesium är mums för hälsan   Magnesium bidrar till reglering av blodsockerbalansen och till omvandling av B6 som är ett viktigt vitamin för lugn och ro.  Magnesium reglerar blodtrycket och är viktigt för hjärtat och för hela blodcirkulationen.   Magnesium-toppen Sötmandlar, cashewnötter, bovete, hasselnötter, råris, hirs, grahamsmjöl, rågmjöl, räkor, banan, gröna blad, bovete, hirs, bönor, […]

Bra mat är viktig för hormonbalansen!

Yoga och mindfulness har hjälpt Håkan Johansson att kunna släppa smärtmediciner, och framöver vill han jobba med yoga i rehabsyfte.

Att musik kan hjälpa oss att slappna av är inte något nytt för de flesta av oss. Här följer tio tips kring hur du kan tänka när du väljer musik till din massage – och en spellista med två timmar skön musik!

Att gå från tandhygienist till spa-terapeut låter kanske som en lång väg att vandra. Men för Lena tog det bara tio veckor och idag driver hon egen salong.

Nästa sida »