Artiklar

PT Caritha Barkskog vill stimulera människor till att vara aktiva hela livet – utan att nödvändigtvis behöva gå på gym. Hon har blivit speciellt populär bland nyblivna mammor.

Jenny Wendin gick ut Axelsons yrkesutbildning till Zonterapeut hösten 2016. Efter att ha varit sjukskriven är hon nu redo för sin första kund, första dagen i sitt eget företag.

Harry Landau var Sveriges biträdande ambassadör i Schweiz och Liechtenstein. Idag är han massör med egen klinik och trivs enormt bra med sitt nya yrke
Magdalena Bibik-Westerlund undervisar blivande Friskvårdskonsulter i att hitta personliga och kreativa lösningsmodeller.
Zonterapi finns dokumenterad som behandlingsmetod sedan 2 400 år före vår tideräkning, och hör samtidigt framtiden till, menar reflexolog Pa Sandberg.
Alva Vinterhed om hur kroppshållningen är en del av vår inre dialog och om hur Prana – livsenergi – spelar en stor roll i yogamassagen.

Mirro var med första året på Axelsons Yogalärarutbildning, 2014. Sedan dess har hon varit en drivande kraft för att etablera yoga som en del av undervisningen på Husbygårdsskolan. Det har hänt mycket på skolan, och i Januari 2018 mottog Mirro Yogagalans pris för ”Årets insats i socialt utsatta områden”.

Skador kan gömma sig bakom muskelspänningar och smärtor. På kursen Idrottsmedicin och skadelära blir du bättre på att avgöra vad klientens problem är.
Nästa sida »