Artiklar

Kan man driva ekologisk hudvårdssalong i en by med mindre än 2000 invånare? Absolut, om du frågar Nadja Karmegren, som gärna vill gå i täten för att välja en mer hållbar livsstil.

”Jag kan inte tänka mig ett roligare sätt att dryga ut pensionen”, säger Anki, nyutbildad Yogalärare hos Axelsons, efter att ha lett sin första Yoga-, skratt- & vandringsresa till Antibes i södra Frankrike.

"Att kunna hjälpa människor är ovärderligt", säger Therese Karlsson, medicinsk massageterapeut, certifierad massör och lymfmassör.
Massageloggen är ett nytt digitalt verktyg som hjälper massageterapeuter att logga sina kunder och som samtidigt samlar användbar statistik.
I restorative yoga ligger vi stilla i positionerna i 15 minuter - det är tiden det tar för kroppen att landa i djup avspänning.
Norges största PT-utbildare vill göra världen till en bättre plats, inte bara engagera sig i lyxproblem. Nu går de i spännande samarbete med Axelsons!
En introduktionskurs i Rosenmetodet är ett insteg till utbildningen, men kan också vara ett sätt att få uppleva metodens djupa och goda effekter.
Möt Ylva Svensson, passionerad zonterapeut och massageterapeut som kommer att undervisa de nya introduktionskurserna i Zonterapi i Göteborg.
Nästa sida »