Artiklar

Brinner du för träning och hälsa? Vill du ha en kickstart till ett aktivt arbete där du hjälper människor? Har du ledigt i Juli månad? Nu kan du utbilda dig till PT hos Axelsons på 5 veckor med vår nya sommarintensivutbildning!

Vi erbjuder nu en påbyggnadsutbildning i Portömning och Vävnadsdränage, för dig som arbetar med hudvård men saknar metoden i din verktygslåda.
Motiverande Samtal ger en öppning till uppdrag som coach, mer framgång hos befintliga klienter och mer givande relationer till vänner och familj.
Vill du hellre arbeta ihop med vänner än att driva företag ensam? Låt dig inspireras av reTreats, samskapad studio för yoga, massage och konst!
Efter att i flera år ha drömt om att bli fotvårdsterapeut bestämde sig Ann-Sofie Gunnarsson för att ta steget och utbilda sig.
Närmare hälften av EU-medborgarna ägnar sig aldrig åt fysisk aktivitet, det visar den europeiska studien Eurobarometer.
Utbildningen till yogamassör gav Eva Terrvik hälsa, kraft och självförtroende att kunna komma tillbaka till arbetslivet - på ett helt nytt sätt!

– Jag älskar hur mycket man kan påverka en människas välmående genom kosten. Det är därför jag vill inspirera fler att engagera sig i kosten, säger Vilma Litens, lärare på Axelsons.

Nästa sida »