Vinn biljetter till YogaGames i Göteborg 2019!

Yogagames är ett event med bredd över olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer.

Målet med eventet är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.

 

Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare.

Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios.

Axelsons kommer att ha en monter på Yogagames både i Stockholm och i Göteborg 2019, där ni bland annat kan träffa Viktor Frih som är lärare på Axelsons Yogalärarutbildning. Det kommer också att finnas möjlighet att få prova på-behandling i Yogamassage.

 

Var med och tävla om 2 fribiljetter till Yogagames i Göteborg den 27-28 April! Fyll i formuläret längst ner på sidan senast den 18. April, för att vara med och tävla. Vinnarna får besked via email snabbast möjligt därefter.

Biljetten ger dig fritt inträde och möjlighet att boka 5 klasser på lördagen och 5 klasser på söndagen. Värde 2750 kr.

Läs mer om Yogagames här!

 

 

300 kr rabatt på Yogagames till alla våra läsare

Om du inte skulle vinna, kan du använda vår rabattkod och få 300 kr i rabatt vid bokning av biljett till både lördag och söndag. Koden är: Axelsons  (gäller vid biljettköp både till Stockholm och Göteborg)

 


Tävlingsformulär

Vinn biljetter till YogaGames i Stockholm 2019

Fält markerade med en * symbol måste fyllas i