Vinn boken Hållbarhetsguide för terapeuter

Här är en bok för terapeuter, såväl som för alla som arbetar med klienter och kunder genom tidsbokning, alltså även frisörer, privatlärare och nutritionister. Malin Malcanek, själv kroppsterapeut sedan nittiotalet, visar hur man kan hålla som terapeut i många år.

 

Rätt nyttjad energi kan innebära en lång yrkesbana, medan motsatsen kan leda till att karriären avslutas innan den ens börjat.

Malin både ställer och svarar på viktiga frågor, som leder fram till nya insikter och aha-upplevelser.Hon ger också handfasta råd och tips för din personliga hållbarhet – både mer allmänna råd om hur du bokar dina patienter på bästa sätt och hur man kan skapa avspänning under arbetet.

 

Var med och tävla om tre signerade exemplar av boken – fyll i formuläret längst ner på sidan!

 

Boken riktar sig i första hand till dig som är på väg att ta klivet från utbildning till arbete. Men även till dig som redan arbetat några, eller många, år och känner behov av stöd i rollen som terapeut.

 

Läs intervju med Malin här om hennes egna resa mot ökad hållbarhet.

 

Boken består av tre delar:

Del 1: Behandlingen, hur man kan vara en så bra terapeut som möjligt.
Mest frågor – Malin kommer med svar också, men frågan är det viktigaste.
Det handlar mycket om vikten av att som behandlare, coach eller liknande vara kunnig, att praktisera själv, att göra det man rekommenderar och kräver av sin klient.

Del 2: Allmänna råd, ergonomi, hur man kan planera sitt schema, vikten av att ha ett nätverk, att känna sina begränsningar, en positiv hållning till andra terapeuter, värdet av kroppsläsning och att utforma behandlingen efter klientens personliga behov. Träning, mat, kläder, känslor, mentorskap och så vidare.

Del 3: En skissering av hur en dag kan se ut för en terapeut, en uppmaning att ta vara på det som är bra.

 

”Jag vill bidra med mina tankar och därmed väcka läsarens egna tankar. Trigga läsaren till att gräva djupare” säger Malin.

”Det känns roligt att ha fått en del positiv återkoppling från bekanta som läst, andra behandlare och till och med en musiker, att de greppat dialogstilen på boken och bekräftat att det aktiverat deras egna tankar och att de hittat egna svar. Att de fått stöd genom boken i att få en klar bild av var de är och vad de vill. Det är det som varit min förhoppning med att skriva!”


Tävlingsformulär

Fält markerade med en * symbol måste fyllas i