Vinn en ekologisk vegetarisk matkasse från Årstiderna!

Vi lottar ut en ekologisk vegetarisk matkasse från Årstiderna! Om du vinner kommer en trälåda, fylld med säsongens bästa ekologiska råvaror plus några lättlagade recept som passar till innehållet direkt hem till din dörr. Årstiderna är ett ekologiskt företag.

 

Vinnaren är dragen! 🙂 Ny tävling kommer snart…

 

Vegetariska Matkassen

Alla varor i Vegetariska Matkassen är ekologiska, precis som Årstidernas andra varor. I Vegetariska Matkassen hittar du smakfulla och mättande vegetariska (lakto/ovo-vegetariska) rätter. Även om du inte är van vid att äta vegetariskt så kan dessa fungera som en introduktion till nya och spännande vegetariska rätter.

 

Tävlingen är dessvärre geografiskt begränsad denna gång.

Denna gång kan dessvärre endast du som bor inom Årstidernas leveransområden vinna. Dessa innefattar bland annat Uppsala, Norrtälje, Stockholm (Storstockholm), Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona till över 6000 postnummer. Vill du se om ditt postnummer är med på Årstidenas lista, kolla här.

 

För att tävla, fyll i formuläret nedan senast den 1. Oktober 2017. Om du vinner, kontaktar vi dig och frågar när du vill ha kassen levererad 🙂